Club Social La Muralla

Cicle de conferències 15 aniversari La Muralla

Posted on: noviembre 5, 2013

Amb motiu del 15 aniversari del Club Social La Muralla, s’ha decidit realitzar tres conferències informatives sobre la salut mental i el seu tractament en la nostra societat.

La primera conferència es va fer el passat 9 d’octubre a la Cambra de Comerç de Tarragona , i va ser a càrrec de la Dra. Amparo Perez, psiquiatra de l’hospital de dia de l’IPM de Tarragona, i de la dra. Pilar Casaus  directora mèdica de l’IPM. La conferència es titulaba “15 anys de la Associació La Muralla. La importància del moviment associatiu dins de la xarxa de salut mental”.

La següent conferència es farà  aquest dimecres 6 de novembre, i serà a càrrec de Jordi Peris, psicòleg  clínic, Cap de Servei de l’Àrea Comunitària Infanto-juvenil de l’Institut Pere Mata. Portarà per títol “La xarxa de salut mental en la franja infanto-juvenil”, i es farà a les 7 de la tarda.

La última conferència serà el dimecres 11 de desembre i serà a càrrec d’Anna Bové, psicòloga clínica del SRC de Tarragona, i portarà per títol “El paper de les famílies en la salut mental”. Serà a les 7 de la tarda.

Esperem veure-us allí!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Entradas recientes

A %d blogueros les gusta esto: