Club Social La Muralla

Taller de cuina

Posted on: julio 6, 2015

El passat dimecres 2 de juliol vam començar el taller de cuina a la Fundació la Pedrera.

El taller es realitzarà durant tots els dimecres del mes de juliol de 10 a 12 a la Fundació la Pedrera en el qual els nostres usuaris aprendran a fer menjars d’estiu fàcils d’elaborar.

Vam inaugurar el taller elaborant un pastís de tonyina:

INGREDIENTS ( 4 persones):

– 1 o 2 Pa de motlle

– 150 g de gambes cuites, pelades i tallades amb trossos petits ( reservar unes poques per a la decoració)

– 100 g surimi

– 100 g de tonyina en oli d’oliva

– 1 cabdell d’amanida

– 4 tomàquets madurs tallats a rodanxes

– 50 g d’olives verdes farcides d’anxoves i tallades a rodanxes

– 2 ous cuits, pelats i picats

– 200 ml maionesa

– Sal i pebre

PREPARACIÓ:

1. Barrejar en un bol les gambes amb el surimi, la tonyina, el cabdell d’amanida, les olives, els ous i la meitat de la maionesa

2. Posar sal i pebre

3. Forrar un motlle amb film transparent

4. Disposar en el fons una capa de pa, cobrir amb una capa de maionesa, una capa de tomàquets i la meitat de la barreja de les gambes

5. Col·locar una altra capa de pa i repetir l’operació anterior.

6. Acabar amb una altra capa de pa.

7. Pressionar i tapar amb film transparent

8.Reservar a la nevera durant 4-5 hores.

9. Desemmotlleu , pintar la part superior amb la resta de la maionesa i decorar amb les gambes i eventualment, amb tomàquets cherry tallats per la meitat

10. Servir tallat a llesques gruixudes.

TALLER CUINA 4 TALLER CUINA TALLER CUINA 2 TALLER CUINA 3

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: