Club Social La Muralla

Escape room amb la Fundació Siurana

Posted on: abril 4, 2019

Ahir dia 3 d’abril del 2019 la Fundació Siurana ens va preparar un Escape Room. La temàtica que van elegir era sobre les bruixes i esoterisme. Ens va rebre una bruixa amb la cançó de la pel·lícula Família Adams. Van començar explicant-nos la temàtica i l

 

es normes del joc. Ens van repartir uns collars on estava el nostre nom i una aranya de plàstic. Vam fer dos equips, un de color blau i un altre de color roig. Això consistia a obrir un cofre, que tenia un cadenat en una combinació de xifres. Ens van preparar quatre proves, que si superàvem cada una d’elles, ens donarien la combinació.

La primera prova que ens van preparar, era un mapa que havíem d’esbrinar on estava la primera xifra, guiant-nos amb les indicacions marcades.

La segona prova havíem de dibuixar una sèrie de pel·lícules, que prèviament ens havien repartit unes targetes amb el nom, i l’equip contrari havia d’encertar de quina es tractava.

La tercera prova, ens van posar 3 cançons de diferents estils, i en cada cançó ens van donar una cartolina que per grups havíem de representar el que sentíem en escoltar-les, era de lliure expressió.

I per últim la quarta prova consistia en dues parts:

Primera part: ens van donar unes làmines on hi havien dibuixos i números, on havíem d’encerclar el dibuix representat en l’enunciat, era un prova de vista i memòria.

Segona part: vam jugar al memori.

Quan vam tenir totes les xifres per obrir el cofre ens vam trobar en una gran sorpresa, dins hi havien les fotos que ens havíem fet al principi de l’activitat. També ens van donar un trofeu molt ven elaborat.

Ens ho vam passar genial, ens agradaria tornar a repetir aquesta experiència.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Entradas recientes

A %d blogueros les gusta esto: